Wat wij doen

Verftechnisch advies, kleuradvies

Paint Center is een vrije groothandel. Door middel van een onafhankelijk advies over de te gebruiken producten en daarnaast eventuele begeleiding tijdens de werkzaamheden dragen wij bij aan een geslaagd project.

Onze verftechnische adviseurs denken mee en ondersteunen in esthetische en technische keuzes. Daarnaast kunnen wij kleuradviezen geven.

Ook in de keuze van de juiste non-paints voor een project bent u bij ons aan het juiste adres. Moet u direct investeren of is het juist beter om eerst te huren?

Distributie

Paint Center heeft zijn distributie in eigen beheer. Dit betekent dat elke bestelling voor 10 uur doorgegeven, dezelfde dag nog bij u wordt bezorgd. Altijd de vertrouwde chauffeur die uw goederen netjes en snel bij u aflevert.

Vindt u het prettiger als de goederen op uw project(en) word(t)(en) afgeleverd dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Alles vandaag op uw werkplek of werkplaats

Eigen klantenportaal

Begin september 2016 bieden wij onze klanten de mogelijkheid om via een webportal informatie in te zien en te wijzigen. U kunt hierbij denken aan facturen downloaden, orderhistorie bekijken, voorraadhistorie, meest gekocht producten etc. etc. Zodra de portal beschikbaar is wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Opleiding

Bij Paint Center krijgt u op zijn tijd ook (bij)scholing.
Een aantal maal per jaar organiseert Paint Center, veelal in combinatie met onze leveranciers, opleiding/cursusdagen. Op deze dagen wordt u geinformeerd over het onderwerp van de dag. Dit kan gaan over schuurtechniek, schimmelbehandeling in badkamers, gevelbehandeling, verspuiten van watergedragen lakken en bijvoorbeeld het plakken van voorgelijmde scan.

U kunt ook zelf aangeven welk(e) onderwerp(en) u behandeld zou willen zien op zo’n opleiding/cursusdag. Indien blijkt dat er voldoende animo voor het onderwerp is kan er een dag ingepland worden om het/de betreffende onderwerp(en) te behandelen.
Op deze manier proberen wij onze klanten goed geschoold te houden.